Array

برای عاشقان شکلات یک نکته همیشه غم انگیز است و آن هم تمام شدن یک تخته شکلات پس از چند دقیقه لذت بردن از طعم و مزه آن است، شاید در آن لحظه باشد که آرزو می کنند تا هیچوقت این تخته شکلات به پایان نمی رسید.

سرآشپزان انگلیسی با ثبت رکورد بزرگترین تخته شکلات دنیا تقریبا این آرزو را به واقعیت تبدیل کرده اند، این تخته شکلات ۵۷۹۲ کیلوگرم وزن دارد و اندازه آن نیز ۴ متر مربع اعلام شده است. این تخته شکلات به راحتی توانست نامش را در کتاب گینس به ثبت برساند.

مسئولان گینس برای ثبت این رکورد ۵۰ نفر به صورت شبانه روز زحمت کشیده اند و تنها ۱۰ ساعت زمان برای درست شدن این شکلات در مرحله نهایی صرف شده است، شاید با خودتان میگویید که این شکلات در سایز بزرگ طعم آنچنان خوبی نخواهد داشت ولی کاملا در اشتباه هستید چرا که دستور پخت آن هیچ تفاوتی با شکلات های کوچک ندارد.

پس از ثبت رکورد این شکلات میان مشتریان تقسیم شد و تمام عواید حاصل از آن نیز به خیریه ها رسید.

یکی از فراورده های پرطرفدار به خصوص در میان کودکان شکلات صبحانه است. شکلات صبحانه در بسته بندی های گوناگون و با غلظت های متفاوتی وجود دارد.

شکلات های صبحانه در معنای بهتر “کرم کاکائو صبحانه” هستند و معمولا از پودر کاکائو و شکر تشکیل می شوند، هر روز صبح خوردن یک لقمه نان به همراه کره و این شکلات های صبحانه به عنوان وعده ای خاص در زندگی برخی از ما جا افتاده است، بیشتر کودکان از این روش استفاده می کنند. طعم خوب و لذت بخش کاکائو باعث می شود تا شما اشتهای بیشتری برای خوردن مهمترین وعده غذایی بدست آورید.

نحوه ساخت شکلات صبحانه

ابتدا باید به سراغ این نکته برویم که یک کرم کاکائو صبحانه چگونه و از چه موادی تشکیل می شود. شکر، پودر کاکائو، پودر شیرخشک، فندق یا بادام زمینی بو داده شده، روغن نباتی، امولسی فایر و اسانس از مهمترین تشکیل دهنده و طعم دهنده های این ماده غذایی خوشمزه و مغذی است اما این محصول چگونه درست می شود که به این خوشمزگی است ؟

برای تهیه شکلات صبحانه پودر شکر را با پودر شیرخشک و مقداری روغن همراه فندق بو داده و خرد شده در مخلوط کن میریزند و مقداری لیستین به آن اضافه می کنند. و پس از مخلوط کردن وارد دستگاهی می شود و عملیات ورزدهی شکلات انجام می گیرد. با توجه به نوع دستگاه مواد بین ۸ تا ۴۸ ساعت به عمل می آیند و عطر و طعم شکلات و بافت کرم کاکائو شکل می گیرد. در این مرحله بقیه روغن، امولسی فایر و اسانس اضافه می شود و بعد از یک ساعت کرم کاکائو آماده بسته بندی است.

ویژگی و فواید استفاده از شکلات صبحانه

اگر به دنبال یافتن ویژگی های این محصول برای سلامتی هستید بهترین محصولات شکلاتی، آن دسته اند که شیر و شکر کمتری دارند و حاوی کره کاکائو اند. کرم کاکائو به دلیل داشتن شیرخشک حاوی کازئین که از اسیدآمینه پرولین غنی است و دسترسی به آنتی اکسیدان های موجود در پودر کاکائو نظیر پروسیانیدین را کم می کند. پس آثار تغذیه ای شکلات های تیره از انواع شیری و فراورده هایی که با شیر تهیه می شوند، بیشتر است.

در این محصول به دلیل استفاده از پودر کاکائو منبع خوبی از آهن، مس، منیزیم و… محسوب می شود. کرم کاکائو، روغن و شکر بالایی دارد و انرژی زاست. اگر در کرم کاکائو فندق یا دانه های آجیلی استفاده شود به دلیل داشتن اسیدهای چرب اولئیک و لینولئیک (امگا۳) و پیشگیری از افزایش کلسترول خون و بروز برخی سرطان ها و تاثیر در فرایند رشد بهتر است.

در مورد نحوه نگه داری از این محصول نیز باید بگوییم که نیازی نیست کرم کاکائو را حتما در یخچال نگهداری کنید و دمای ۱۸ درجه برای نگهداری آن مناسب است. کافی است آن را در مکانی خنک و خشک و دور از نورآفتاب قرار دهید. دقت داشته باشید که از زمانی که بسته بندی کرم کاکائو باز شد، باید ظرف یک تا دو هفته مصرف شود.

پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و جالب است که بسیاری از کودکان و بزرگسالان از طرفداران آن هستند. خوردن پاستیل
می تواند به روند استخوان سازی کمک هم بکند. یکی از پرطرفدارترین شکل های پاستیل در دنیا مدل خرسی است.

یوهان کوردس هنرمند اهل آلمان از آن دسته افرادی است که علاقه بسیار زیادی به خوردن پاستیل خرسی داشته و همچنان دارد. وی علاوه بر خوردن روزانه یک بسته از این پاستیل های زیبا از آن ها به عنوان وسیله ای برای خلق آثار هنری بی نظیر نیز استفاده می کند، این هنرمند با کنار هم گذاشتن هزاران عدد پاستیل خرسی نقاشی های زیبایی را خلق می کند

یوهان می گوید: چند سال پیش در حال کار بر روی یک تابلوی نقاشی بودم و در حین کار یک بسته پاستیل هم می خوردم. در زمان استراحت به رنگ های پاستیل ها دقت کردم و دیدم که تمامی طیف های رنگی در آن موجود است. با کنار هم قرار دادن چند پاستیل رنگارنگ توانستم یک تصویر را بسازم و از همان زمان فکر کشیدن نقاشی با استفاده از این خوراکی ریز و بامزه به ذهنم رسید.

هنرمند ۵۷ ساله تا به حال نقاشی های بسیار زیادی را با روکش پاستیل کشیده است و چندین بار نیز شرکت تولید کننده پاستیل یعنی هریبو اسپانسر وی شده است. او گاهی مجبور است در یک نقاشی از ۱۰ نوع پاستیل مختلف استفاده کند تا تمامی طیف های رنگی درون آن دیده شود، او برای درست کردن هر نقاشی زمان زیادی صرف می کند، و بخش اعظم وقت وی را پیدا کردن پاستیل های خوشگل و دارای فرم مناسب می گیرد.

یوهان هر ساله ۳ تن پاستیل مصرف می کند و گاهی مصرف هفتگی او به ۲۰۰ کیسه بزرگ از پاستیل می رسد. وی از طرف شرکت بزرگ هریبو تحت پوشش قرار گرفته است و پاستیل های آن ها را برای نقاشی های خود استفاده می کند.

 هاربیو

تاریخچه

اولین آدامس Trident در سال ۱۹۶۰ تولید شد. آدامس شیرینی که رسوب دندان‌ها را از بین می‌برد. Tri در اسم این آدامس به دلیل ۳ آنزیمی هستند که رسوبات را از بین می‌برند و dent به خاطر طراحی آن برای سلامتی دندان (dental)

آدامس Trident بدون شکر می‌شود

فرمول و دستور تهیه آدامس Trident در سال ۱۹۶۴ تغییر کرد شکر از دستور حذف شد و ساخارین جایگزین آن شد. درآن زمان Trident تنها برندی بود که از شکر برای تهیه آدامس استفاده نمی‌کرد. اولین شکلی که برای آدامس بدون شکر در نظر گرفته شد، آدامسی مستطیل شکل بود که رنگی صورتی داشت.

Trident به مدت ۴ سال شعاری با مضمون اینکه از هر ۵ دکتر دندان‌پزشک ۴ دکتر آدامس بدون شکر را به مریض‌های خود بر ای پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان پیشنهاد می‌دهند داشت. این شعار بر مبنای این موضوع بود که سال‌ها پزشکان بر روی این مسئله تحقیق کرده بودند. در اوایل سال ۲۰۰۰ ((ببینید داخلش چه هست))، ((See what Unfolds)) شعار برند Trident شد.

Trident اصلی یک نوع آدامس بسیار نرم که نوعی شکل مستطیلی خاص و منحصربه‌فرد دارد که با xylitol که نوعی الکل شکر است که باعث نگهداری از دندان می‌شود شیرین شده است. xylitol وظیفه پایین آوردن و میزان کردن PH دهان را دارد. همچنین توسط sorbitol، Mannitol، Aspartame، Sucralose and Acesulfame potassium شیرین می‌شود.

آدامس Trident معروفیت زیادی در دوست دندان بودن دارد زیرا شیرینی آن ضرری برای دندان ندارد.

تنوع و طعم‌های اصلی آدامس Trident دارچین، نعنایی و مدل محبوب آدامس بادکنکی هست، در حال حاضر Trident نزدیک به ۱۲ طعم دارد که در میان آن‌ها شاتوت، بلوبری، هندوانه، و انبه موجود هست.

نوع لایه‌ای Trident بسیار محبوب است که از طعم‌های مختلف میوه در آن لابه لایه استفاده‌شده است. همچنین Trident Splash که نوعی از آدامس است که در درون آدامس مایع ای ژله مانند و طعم دار از میوه‌هایی ترش یا شیرین است که رویه آن از آدامس پوشیده که به‌محض جویدن طعم داخلی آن بیرون می‌آید.

})
X