Array

این بیماری، گاهی باعث اختلال در فعالیت طبیعی بافت کبد می‌شود باعث نارسایی کبد یا سیروز کبدی شود.

محققان به این نتیجه رسیدند که چای سبز می‌تواند به درمان کبد چرب کمک کند.

به گزارش خبرگزاری خاورمیانه، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف چای سبز می‌تواند اثر رادیکالهای آزاد و مواد مضر در کبد را پاکسازی کند.

بیماری کبد چرب غیر الکلی یک التهاب کبدی است که بر اثر تجمع بیش از اندازه چربی در بافت کبد ایجاد می‌شود.

این بیماری، گاهی باعث اختلال در فعالیت طبیعی بافت کبد می‌شود و می‌تواند سیر پیش‌رونده پیدا کند، باعث نارسایی کبد یا سیروز کبدی شود.

اگر چه علت اصلی بیماری کبد چرب مشخص نیست، ولی به نظر می‌رسد این بیماری با برخی بیماریهای متابولیک ارتباط نزدیک دارد که از آن جمله افزایش کلسترول، چاقی و تری گلیسرید خون و دیابت را می‌توان نام برد.

در درمان کبد چرب، کنترل این بیماری‌های زمینه‌ای بسیار موثر است. گفته می‌شود مصرف زیاد انرژی باعث خواهد شد کبد نتواند سوخت و ساز طبیعی را انجام دهد و در نتیجه انرژی اضافی به صورت چربی در کبد ذخیره شود.

این بیماری اغلب افراد را در سنین میانسالی مبتلا می‌کند ولی متأسفانه با افزایش شیوع چاقی در کودکان، سن بروز آن به شدت کاهش یافته است.

چای سبز از آسیب دیدن سلولهای مغزی جلوگیری می‌کند زیرا این آسیب می‌تواند باعث بیماری پارکینسون شود.

افرادی که چای سبز می‌نوشند- در صورت مبتلا بودن به بیماری پارکینسون- بهبود می‌یابند.

بیماری پارکینسون اختلالی پیش رونده در سیستم عصبی است که روی حرکات بدن تاثیر می گذارد. این مشکل به طور تدریجی ایجاد می‌شود و معمولاً با یک لرزش قابل توجه در فقط یکی از دستان شروع می‌شود. با اینکه لرزش دست می‌تواند یکی از متداولترین علائم بیماری پارکینسون باشد، این اختلال معمولاً موجب کند شدن حرکات بدن می‌شود.

داروهای گیاهی بر روی کبد تأثیرات بسیار مؤثری دارد. داروهای گیاهی باعث شست و شوی کامل کبد و بهبود سریع آن می‌شود.

دکتر ناصر ابراهیمی دریانی متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار گفت: کبد کارهای مختلفی در بدن انجام می‌دهد. کبد ساختن فاکتورهای انعقادی و ساخت فاکتور ۸ را برعهده دارد کبد، کار ۵ عضو حیات اصلی بدن را بر عهده دارد.

وی افزود: کبد ساختار بسیاری از هورمون‌ها مثل آلبومین را برعهده دارد. هرچه آلومین بدن کم باشد، در پاها و شکم بیشتر می‌شود. ورم بدن در کسانی که دچار ناراحتی در پاها و شکم می‌شوند وجود دارد. زمانی که کبد ناراحت می‌شود از داروهای متابولیزه باید استفاده کرد.
وی تصریح کرد: متابولیسم اصلی هورمون‌ها در کبد انجام نمی‌شود و در نتیجه سنتز کبد در بدن اتفاق نمی‌افتد. کبد عضو اصلی بدن است. در مراحلی که این بیماری پیشرفت نکرده باشد می‌توانیم از پروتئین استفاده کنیم. از گوشت قرمز باید کمتر استفاده کنیم و مصرف مرغ و ماهی را بیشتر کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: داروها گیاهی برای کبد ضرر ندارد و در درمان کبد تأثیرات بسیاری دارد.
چای سبز اگر زیاد مصرف شود به کبد آسیب می‌رساند. داروهای عطاری و گیاهی کبد را معرض آسیب جدی قرار می‌دهند. داروهایی که کلاس جی ام و ورزش دارند، حاوی هورمون‌هایی هستند که عضلات را قوی می‌کنند.
وی در ادامه گفت: آندروژن‌ها آسیب جدی به کبد وارد می‌کنند، هورمون‌ها و قرص‌هایی که در باشگاه‌های ورزشی و بدن‌سازی تجویز می‌شود برای کبد ضرر دارد. خیلی از داروهایی که برای درمان کبد مفید هستند را نباید بدون اجازه پزشک مصرف کنیم. مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باعث سینوزیت می‌شود و افراد را دچار زردی می‌کند. داروهای روانپزشکی و اعصاب نیز مصرف نشود زیرا در طولانی مدت باعث زردی، خارش، و تغییر رنگ ادرار می‌شود. حتماً قبل از مصرف قرص‌ها به دکتر مراجعه شود. مصرف مسکن‌ها با دوز پایین آسیب کبدی را کمتر می‌کند. مصرف زیاد استامینوفن کشنده است. الکل و مشروبات الکلی کبد را از کار می‌اندازد مسکن‌های ژلوفن، و دیکلوفناک در بیماری‌ مزمن کبدی استفاده نشود.

طرز تهیه نحوه دم کردن چای سبز

مواد لازم:

چای سبز                               ۳قاشق

شکر                                     ۲قاشق

هل خرد شده                         ۸ دانه

آب جوش                               ۲لیوان

نعناع سبز                             مقداری

 

روش نگهداری و دم کردن چای سبز :

برای معطر ماندن و تازه ماندن چای سبز آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری شود.برای دم کردن هر نفر ۱ قاشق مربا خوری چای سبز در قوری میریزیم و به ازای هر یک قاشق، ۱ لیوان آب داغ با دمای ۸۰ الی ۸۵ درجه به آن اضافه می کنیم و درب قوری را گذاشته و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه میگذاریم روی حرارت بجوشد.سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.

 

نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد مصرف شکلات به حفاظت از بدن در مقابل نوع شایع و خطرناک ضربان نامنظم قلب کمک می کند.

محققان در مطالعه بیش از ۵۵ هزار نفر در دانمارک دریافتند افرادی که بسیار علاقمند به مصرف شکلات بودند با ریسک کمتر ابتلا به بیماری فیبریلاسیون دهلیزی مواجه بودند. فیبریلاسیون دهلیزی، تپش نامنظم قلب است که ریسک سکته را افزایش می دهد.
محققان در این مطالعه سلامت افراد را به مدت بیش از ۱۳ سال تحت نظر داشتند و در طول این مدت، بیش از ۳۳۰۰ مورد ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی گزارش شد.
محققان دریافتند خطر بروز فیبریلاسیون دهلیزی در بین کسانی که یک تا سه وعده در ماه ۳۰ گرم شکلات می خوردند در مقایسه با کسانی که فقط یک وعده در ماه این مقدار شکلات را مصرف می کردند ۱۰ درصد کمتر بود. همچنین برای کسانی که یک وعده در هفته می خوردند ۱۷ درصد و برای افرادی که ۲ تا ۶ وعده در هفته شکلات می خوردند ۲۰ درصد کمتر بود.
اما محققان دریافتند کسانی که یک یا چند بار در روز حدود ۳۰ گرم شکلات مصرف می کردند با ۱۶ درصد خطر کمتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی مواجه بودند.
با این حال محققان تاکید دارند سلامت قلب و عروق تنها به مصرف شکلات وابسته نیست و عواملی نظیر ورزش هوازی منظم و سایر رفتارهای سالم به مراتب موثرتر هستند.
})
X